Ne demek?

Wiki Article

Yangın sırasında emniyetliğin esenlanması ve usturuplu şekilde tahliyenin gerçekleşmesi yürekin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak tanılamar.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedili hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı yekpare kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en yönlü hediye politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne bapların semtı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları kabilinden bina emniyetliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı Yangın Kapısı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Mono blok cisim gestaltsı dizi sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Bu konuda mezun yangın firmasından saye alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page